Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ivan Curjurici, Camaldine Abraw şi Miguel Bianconi-Kohl şi-au reziliat contractele cu Poli Timişoara

Ivan Curjurici, Camaldine Abraw şi Miguel Bianconi-Kohl şi-au reziliat contractele cu Poli Timişoara

Superliga

Comentarii

Mijlocaşul croat Ivan Curjurici, atacantul togolez Camaldine Abraw şi atacantul brazilian Miguel Bianconi-Kohl şi-au reziliat contractele cu ACS Poli Timişoara, club care în viitor va miza pe tineri, a anunţat, vineri, gruparea din Liga I.

"Le mulţumim jucătorilor Ivan Curjuric, Camaldine Abraw şi Miguel Bianconi-Kohl pentru perioada petrecută la Poli Timişoara. De comun acord au fost reziliate angajamentele cu aceşti fotbalişti, cărora le urăm succes în continuare în carierele lor. Aşa cum am mai spus, politica noastră se va axa pe tinerii din cadrul clubului. Începând cu cantonamentul din ianuarie 2018, alături de experimentaţii Croitoru, Cânu şi Straton, pe care mă bazez în mod deosebit în acest campionat, vor fi în lotul de seniori jucătorii Raul Cochintu, Lucian Oprea, Denis Haruţ, Cristian Podină, Cosmin Bîrnoi şi Răzvan Ochea. Încercăm totodată readucerea atacantului Sebastian Velcotă.

Transferurile vor fi calitative, nu cantitative. La cererea antrenorului, vom completa lotul pe posturile deficitare, în colaborare cu directorul sportiv Adrian Neaga şi Cristea Opria, doar cu jucători care considerăm că nu vor sta pe banca de rezerve. Dorim ca această politică să o punem în aplicare în mod imperativ alături de staff-ul tehnic. Viitorul clubului nostru depinde de tinerii crescuţi şi lansaţi de Poli Timişoara, lucru care trebuie asumat obligatoriu de toţi antrenorii. Îmi asum această decizie şi nu mă voi abate de la aplicarea ei, având în acest sens şi mandatul Consiliului Director", a declarat Radu Birlică, preşedintele Poli Timişoara, pentru site-ul oficial al clubului.

La 8 decembrie, Poli Timişoara anunţa despărţirea de un alt jucător străin, fundaşul croat Josip Soljici.

Afla mai multe despre: poli timisoaraliga 1si-a reliziat contractul,  

viewscnt
Articole similare