Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jelena Ostapenko a început să rădă copios chiar în timpul meciului cu Halep! Gestul făcut de adversara jucătoarei noastre VIDEO

Jelena Ostapenko a început să rădă copios chiar în timpul meciului cu Halep! Gestul făcut de adversara jucătoarei noastre VIDEO

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 23 WTA, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 2-6, 7-6 (0), 6-0, de letona Jelena Ostapenko, locul 21 WTA, în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 500 de la Dubai.

Acesta este al doilea eşec dureros pe care îl înregistrează Simona Halep în faţa sportivei din Letonia, după cea din finala de la Roland Garros din 2017. La scorul de 5-0, în setul al treilea, în pauza dintre game-uri, Jelena Ostapenko a fost surprinsă de camere în timp ce râdea cu poftă. După acest gest, jucătoarea i-a aruncat o privire ironică Simonei Halep. 

Ostapenko va evolua în ultimul act cu rusoaica Veronika Kudermetova, locul 31 WTA, care a beneficiat în semifinale de retragerea jucătoarei cehe Marketa Vondrousova, locul 38 WTA.

Calificarea în semifinale este recompensată cu un premiu de 37.500 de dolari şi cu 185 de puncte WTA. Pentru că nu şi-a apărat trofeul cucerit în 2020 la acest turneu, Halep va coborî în clasamentul WTA până pe locul 26.

Afla mai multe despre: tenis-jelena ostapenko-halep 

viewscnt
Articole similare