Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joao Felix a intrat în istorie. Ce bornă negativă a atins portughezul, după debutul de coşmar pentru Chelsea

Joao Felix a intrat în istorie. Ce bornă negativă a atins portughezul, după debutul de coşmar pentru Chelsea

Premier League

Comentarii

Joao Felix a rezistat doar 57 de minute pe teren, în meciul de debut pentru noua sa echipă, Chelsea.

Portughezul a avut o intrare dură în minutul 57, şi a văzut direct cartonaşul roşu, într-un moment bun al echipei sale. Chelsea egalase, imediat după pauză, dar a fost învinsă într-un final de Fulham, cu 2-1.

Primul jucător din istoria lui Chelsea care primeşte roşu la debut

Joao Felix a devenit primul fotbalist din istoria albaştrilor, care este eliminat, la debutul în Premier League. Ultimul jucător care a reuşit această contraperformanţă este argentinianul Federico Fazio, la debutul pentru Tottenham, în 2014.

Faultul dur al lui Felix i-a atras o suspendare de trei etape, care cântăreşte destul de mult, având în vedere faptul că, împrumutul său s-a realizat doar pe o perioadă de şase luni.

”Nu a vrut să rănească pe nimeni”

”Este o alunecare de atacant.  Nu a gestionat bine faza, dar astfel de lucruri se pot întâmpla pe terenul de fotbal, mai ales la viteza cu care se joacă în Premier League. Nu a vrut să rănească pe nimeni. Nu şi-a pierdut capul”, a delcarat Graham Potter, antrenorul lui Chelsea, după meci.

Chelsea se află pe locul 10 în Premier League cu 25 de puncte, şi are trei înfrângeri consecutive în toate competiţiile. ”The Blues” au cu 10 puncte mai puţin faţă de Manchester United, prima echipă ce ocupă un loc de Champions League.

 

 

Afla mai multe despre: felixchelsea 

viewscnt
Articole similare