Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joey Barton, suspendat pentru pariuri ilegale, îşi începe cariera de antrenor. A preluat o echipă din Anglia

Joey Barton, suspendat pentru pariuri ilegale, îşi începe cariera de antrenor. A preluat o echipă din Anglia
Comentarii

Fostul internaţional englez Joey Barton (35 de ani), suspendat din fotbal pentru pariuri ilicite, va deveni în iunie antrenor al echipei Fleetwood Town, a anunţat, miercuri, site-ul echipei din liga a treia engleză.

Barton nu o poate fi antrenor până pe 2 iunie, atunci când îi expiră suspendarea. El a semnat un contract valabil trei ani.

"Această prima experienţă în antrenorat reprezintă o decizie foarte importantă pentru mine şi sunt încântat de provocarea care mă aşteaptă. Am ajuns la un club ambiţios şi aştept cu nerăbdare să mă apuc de treabă pe 2 iunie", a spus Joey Barton.

La începutul anului 2017, Barton a fost suspendat la 18 luni pentru pariuri ilicite, pedeapsă care i-a fost redusă ulterior la 13 luni. Barton a fost acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal că a plasat 1.260 de pariuri în ultimii zece ani.

Joey Barton a evoluat în cariera sa la echipele Manchester City, Newcastle United, Queens Park Rangers, Olympique Marseille, Burnley şi Glasgow Rangers. El a jucat, de altfel, un meci pentru naţionala Angliei.

Afla mai multe despre: bartonfleetwoodantrenor 

viewscnt
Articole similare