Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Johanna Konta a luat o decizie inedită înaintea meciului cu Simona Halep, de la turneul demonstrativ de la Hua Hin

Johanna Konta a luat o decizie inedită înaintea meciului cu Simona Halep, de la turneul demonstrativ de la Hua Hingalerie foto

Tenis

Comentarii

Jucătoarea britanică Johanna Konta, locul 9 WTA, s-a înscris la un concurs culinar la postul Channel 4, The Great British Bake Off, competiţie despre care spune că o tratează la fel serios precum cele de tenis.

"Nu glumesc cu coptul. Cred că o să fie dificil să-mi programez participarea dacă avansez în concurs. Dar dacă ei vor să mă aibă, mi-ar plăcea să fac asta. Dar, fără a jigni concursul, aş câştiga mai degrabă un Grand Slam, deşi prestigiul este probabil similar pentru amândouă", a declarat Konta agenţiei Press Asociation Sport, citată de site-ul oficial al WTA.

Sportiva de 26 de ani obişnuieşte să se laude pe reţelele de socializare cu produsele de patiserie pe care le face. Concursul va avea loc anul viitor, iar până atunci, Konta, care nu ştie încă dacă a fost acceptată la Bake Off, va da piept cu Simona Halep, locul I WTA, la turneul demonstrativ de la Hua Hin, în 23 decembrie.

Totodată, Johanna Konta este nominalizată la titlul de personalitatea sportivă a anului în Marea Britanie, distincţie acordată de BBC.

Afla mai multe despre: simona halepjohanna kontatenisshow culinarbucatarie 

viewscnt
Articole similare