Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho şi-a decis viitorul. Fanii lui United au înnebunit după ultimul anunţ

Jose Mourinho şi-a decis viitorul. Fanii lui United au înnebunit după ultimul anunţ
Comentarii

Antrenorul portughez Jose Mourinho şi-a reafirmat angajamentul faţă de actualul său club, Manchester Untied, precizând că doreşte ca şederea sa pe Old Trafford să fie cât mai lungă.

După un prim sezon în care a reuşit să câştige Europa League şi Cupa Ligii engleze cu United, clasându-se totodată pe locul şase în Premier League, echipa lui Mourinho a fost pusă în umbră de rivala Manchester City în actualul sezon.

Manchester United se află acum la 15 puncte în spatele lui City, liderul autoritar al campionatului englez, iar luna trecută a fost eliminată din Cupa Ligii. Frustrările fanilor lui United au crescut în ultima perioadă, ca urmare a rezultatelor neconvingătoare.

Pe acest fond, au început să apară tot mai des zvonuri despre un posibil divorţ între United şi Mourinho la finalul acestui sezon, pe care tehnicianul portughez le-a calificat drept "gunoaie". "Nu am găsit un cuvânt mai bun pentru a descrie aceste discuţii. Intenţia mea este să rămân şi să lucrez, să îmbunătăţesc şi să aduc clubul acolo unde îi este locul", a declarat joi Mourinho, în cursul unei conferinţe de presă.

"Repet, sunt la jumătatea contractului meu, iar semnarea unui nou acord depinde de club, însă angajamentul meu este total şi vreau să rămân", a adăugat portughezul.

Mourinho speră să poată conta pe doi dintre jucătorii săi de bază, atacantul Romelu Lukaku şi mijlocaşul Marouane Fellaini, reveniţi după accidentări, la meciul cu Derby County, programat vineri în Cupa Angliei.

Afla mai multe despre: jose mourinhomanchester unitedpep guardiolacitypremier leagueanglia 

viewscnt
Articole similare