Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Jucăm pentru el!" Mesaj puternic de susţinere pentru Dică. Jucătorii FCSB strâng rândurile

"Jucăm pentru el!" Mesaj puternic de susţinere pentru Dică. Jucătorii FCSB strâng rândurile

Fotbal intern

Comentarii

FCSB - Lugano, duminică, de la 22:05, LIVE VIDEO pe Telekom Sport şi www.telekomsport.ro.

Trupa roş-albastră luptă pentru primul loc în grupa din Europa League şi doar o victorie cu formaţia din Elveţia le-ar asigura elevilor lui Dică această poziţie. Câştigarea grupei ar fi sinonimă cu un adversar mai uşor în şaisprezecimile Europa League, iar roş-albaştrii vor să profite de această oportunitate.

În plus, jucătorii sunt conştienţi că un nou succes după cel din campionat, cu Juventus Bucureşti, ar reprezenta o consolidare a poziţiei lui Nicolae Dică în rolul de antrenor.

"Vă daţi seama că jucam şi pentru el (n.r. Dică), jucăm şi pentru noi, ne ajutăm reciproc. Pentru că am pornit la un drum împreună şi trebuie să mergem până la sfârşit, să îl ajutăm şi noi, să ne ajute şi el şi să ducem acest drum la bun sfârşit", a declarat Mihai Bălaşa.



Fundaşul FCSB a vorbit şi despre absenţa lui Planic din acest final de an, precizând că se înţelege la fel de bine în centrul defensivei şi cu înlocuitorul fundaşului sârb, Ionuţ Larie.

"Înainte să vină Bogdan (n.r. Planic) jucam cu Larie. Chiar dacă multă lume a spus că am avut probleme, că nu ştiu ce, nu cred că au fost aşa mari probleme. Dar, ma rog, nu vreau să comentez. Important este să jucam noi bine, să ne facem treaba", a declarat Bălaşa.

Bălaşa speră ca fanii FCSB să vină în număr mare la stadion pentru partida de joi seară, chiar dacă primele semne în acest sens nu sunt foarte bune.

"Vă daţi seama că nu este uşor să jucăm cu stadionul aproape gol (n.r. în campionat), dar probabil a fost şi frig afară, şi vremea a fost împotriva noastră şi de aceea probabil au venit mai puţini spectatori.

Cu Lugano sperăm să, chiar dacă este la o oră destul de târzie, am înţeles că va fi şi foarte frig, dar sperăm cu toate acestea să vină în numar cât mai mare şi să ne susţină, iar la final să ne bucurăm împreună
", a mai declarat fundaşul.

Afla mai multe despre: nicolae dicabalasafcsb 

viewscnt
Articole similare