Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucară slab, dar nu-l supărară pe Piţi: ”Dacă o vom ţine aşa, este în regulă!” Ce spune Piţurcă despre transferul lui Dan Nistor

Jucară slab, dar nu-l supărară pe Piţi: ”Dacă o vom ţine aşa, este în regulă!” Ce spune Piţurcă despre transferul lui Dan Nistor
Comentarii

Universitatea Craiova a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I.

”Mi-a plăcut că am câştigat cele 3 puncte, atât, şi nici nu mai îmi trebuie altceva, decât punctele puse în joc” a mărturisit Victor Piţurcă, după meciul ceva mai modest al echipei sale.

Fostul selecţioner rămâne optimist, în ciuda prestaţiei elevilor săi din meciul contra ultimei clasate în Liga 1: ”De data asta nu au mai fost băieţii, chiar dacă au primit gol. În sensul ăsta, am avut nenumărate discuţii cu ei şi chiar vorbeam la pauză şi le-am spus că marcăm gol, că nu primim gol, trebuie să jucăm până la sfârşit, până se termină meciul şi băieţii au făcut-o. I-am şi felicitat după meci, bravo lor. Dacă vom continua aşa, o să fie în regulă”

Piţurcă a mai explicat că FC Voluntari nu şi-a creat ocazii mari de gol: ”Au avut oportunităţi, dar nu ocazii. Dacă ar fi după oportunităţi, câte am avut noi, multe de tot în ultimele jocuri. Nu contează. I-am atenţionat pe băieţi, am văzut şi am analizat foarte bine Voluntariul, chiar dacă a fost pentru a treia oară şi au văzut şi ei cum au jucat cu Iaşiul, cu Astra, cu Viitorul, la Mediaş, care trebuia să câştige. Poate şi astăzi meritau mai mult” a mai spus fostul selecţioner al României, la finalul victoriei cu FC Voluntari.

Dan Nistor la U Craiova? "Nu aveti surse bune!"

Piţurcă e convins că echipa sa poate bate orice adversar din Liga 1: ”Craiova, în acest moment, poate câştiga cu orice echipă din campionatul nostru. Putem câştiga sigur şi vom merge să câştigăm” a ameninţat Victor Piţurcă, înainte de partida derby cu FCSB.

Dan Nistor are probleme din ce în ce mai mari la Dinamo, iar plecarea sa din Ştefan cel Mare este inevitabilă. Chiar şi după meciul cu Sepsi, pierdut de "câini", scor 1-2, mijlocaşul de 31 de ani a fost intens contestat de suporterii dinamovişti. Astfel, Dan Nistor vrea să plece cu orice preţ de la Dinamo încă din pauza de iarnă. Pe lângă interesul din Golf, mijlocaşul de 31 de ani este dorit şi de o altă echipă cu pretenţii din Liga I. Victor Piţurcă le-ar fi cerut oficialilor olteni să se intereseze de aducerea lui Dan Nistor. Fostul selecţioner neagă acest lucru: ” Păi dacă cei care au dat această ştire au lista mea, ştiu ce e pe lista mea...Nu au surse bune” a mărturisit Piţurcă.

Afla mai multe despre: victor piţurcădan nistor 

viewscnt
Articole similare