Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii Concordiei Chiajna îi ironizează pe cei de la FCSB: "Dacă au ajuns să tragă de timp... Bizonul oricum are mare noroc"

Jucătorii Concordiei Chiajna îi ironizează pe cei de la FCSB: "Dacă au ajuns să tragă de timp... Bizonul oricum are mare noroc"

Superliga

Comentarii

Aproape trei luni trecuseră de la ultimul gol primit de FCSB pe propriul teren în Liga I. Pe 12 august, roş-albaştrii remizau cu Astra, scor 1-1. Însă, recordul echipei pregătite de Nicolae Dică a fost oprit de Andrei Marc. Fundaşul a marcat pentru Concordia Chiajna în meciul pierdut de ilfoveni, scor 1-2.

"M-a mulţumit felul în care au jucat băieţii în acest meci. M-a nemulţumit rezultatul, aveam aşteptări mai mari, deşi eram convins că cei de la Steaua ne vor considera victime sigure. Ştiind calitatea jucătorilor pe care-i antrenez, eram sigur că nu vor primi multe goluri, aşa cum s-a întâmplat în ultimele meciuri ale celor de la FCSB" , a declarat antrenorul Concordiei Chiajna, Ion Moldovan.

"Am încercat să jucăm, am încercat să punem probleme Stelei. Am văzut meciurile trecute, în care le-au dat 12 goluri . O echipă ca Steaua să tragă de timp în ultimele minute... Înseamnă că le-am pus probleme. Au şi noroc. Bizonul nu ştiu ce face, dar se lipeşte la gol. E foarte norocos. Oricum, am pierdut puncte cu Steaua, nu cu Sepsi sau cu alte echipe mici.

Noi avem o echipă bună, mai avem timp, putem lega 4-5 victorii. Apoi, vom începe să băgăm din nou frica în echipele din campionat. Eu nu pot să spun că sunt dinamovist, am jucat la Ceahlăul, sunt din Piatra Neamţ, Ceahlăul e echipa mea de suflet" , a declarat Andrei Marc.

Afla mai multe despre: concordia chiajnaliga 1fcsbsteauaion moldovanandrei marc,  

viewscnt
Articole similare