Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii Dunării Călăraşi trag de Alexa să nu plece la Astra: ”Suntem morţi fără el, avem nevoie de el aici”

Jucătorii Dunării Călăraşi trag de Alexa să nu plece la Astra: ”Suntem morţi fără el, avem nevoie de el aici”

Superliga

Comentarii

Mediop, unul dintre cei mai buni jucători de la Dunărea, speră că Dan Alexa va rămâne la Călăraşi, în condiţiile în care fostul mijlocaş se află în negocieri pentru preluarea Astrei. Într-un discurs profund, Mediop spune că Dunărea s-ar descurca foarte greu fără Alexa.

Dan Alexa este favorit să preia Astra, însă jucătorii Dunării Călăraşi nu sunt deloc încântaţi de această veste. Cel mai sincer discurs a fost al lui Mediop, care spune că plecarea lui Alexa ar fi un dezastru pentru Dunărea Călăraşi:

”Dacă el îşi doreşte să plece şi crede că acolo poate să facă lucruri bune, eu n-am nimic împotrivă. Noi avem nevoie de el aici, la Călăraşi, pentru că el ne înţelege foarte bine. (n.r. că Alexa a stat în tribune) A fost un pic greu, dacă auzi vocea lui de pe bancă, te motivează, te bagă în vână ca lumea. Eu nu vreau să plece, vreau să rămână cu noi. El ştie că fără el suntem morţi. Fără el suntem nimic, cu el putem să mergem mai departe”, a declarat Mediop.

Mijlocaşul Dunării Călăraşi a vorbit şi despre egalul cu CFR Cluj: ”N-am crezut că o să iasă 0-0, până la urmă ei puteau să câştige. Şi noi puteam să câştigăm, e 0-0, suntem mulţumiţi cu un punct”.

Afla mai multe despre: mediopdunarea calarasiliga 1dan alexa 

viewscnt
Articole similare