Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii trebuie să ajute la refacerea imaginii fotbalului spaniol după descinderile la RFEF, spune selecţionerul De la Fuente

Jucătorii trebuie să ajute la refacerea imaginii fotbalului spaniol după descinderile la RFEF, spune selecţionerul De la Fuente
Comentarii

Selecţionerul Spaniei, Luis de la Fuente, consideră că echipa sa are responsabilitatea de a repara imaginea fotbalului spaniol prin performanţele de pe teren, în contextul în care federaţia de fotbal a ţării (RFEF) este investigată pentru corupţie, relatează Reuters.

RFEF a concediat joi doi directori după ce poliţia spaniolă a efectuat o razie la sediul său din Madrid.

Federaţia a declarat că directorii au fost legaţi de o anchetă de corupţie în valoare de mai multe milioane de euro, adăugând că acest caz a provocat "daune foarte grave" imaginii sportului în ţară.

Un apartament aparţinând fostului preşedinteal federaţiei,  Luis Rubiale,s a fost, de asemenea, percheziţionat în cadrul unei anchete privind presupusa corupţie.

"Nimeni nu se aşteaptă la aşa ceva. Nu este frumos. Este un sentiment de tristeţe în ceea ce priveşte imaginea pe care o oferim. Nu trebuie să aibă niciun impact în munca noastră, dar nu trăim în afara realităţii.

Vrem doar ca autorităţile să investigheze şi să stabilească responsabilităţile (noastre)", a declarat De la Fuente. "Avem o responsabilitate uriaşă. Vrem să aducem veşti bune fanilor şi ţării noastre şi pentru asta trebuie să rămânem concentraţi şi trebuie să muncim pentru a juca meciuri bune şi să oferim o imagine bună, astfel încât numele Spaniei şi al RFEF să fie acolo unde îi este locul."

Spania se va confrunta cu Columbia, vineri, la Londra, şi cu Brazilia, marţi, în meciuri amicale.

Afla mai multe despre: spania 

viewscnt
Articole similare