Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul care l-a enervat pe patronul FCSB: "Nu e o soluţie pentru naţională!"

Jucătorul care l-a enervat pe patronul FCSB: "Nu e o soluţie pentru naţională!"

Echipa națională

Comentarii

Patronul FCSB susţine că România a avut mari probleme la mijloc şi pe partea dreaptă, în meciul cu Olanda. ”Tricolorii” au pierdut cu 3-0 în faţa olandezilor.

Amicalul cu Olanda a însemnat primul eşec pentru Cosmin Contra la naţională. Selecţionerul României a făcut mai multe schimbări faţă de partida cu Turcia şi nivelul de exprimare n-a mai fost acelaşi. În plus, adversarul a fost mult mai valoros. Gigi Becali spune că principalele probleme au fost pe postul de fundaş dreapta - unde a jucat Hanca şi în centrul terenului - unde l-a criticat pe Bicfalvi:

”Au fost mari probleme pe flancul drept. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar dacă m-aţi întrebat? S-a greşit în centru, acolo, cu Bicfalvi. El parcă e împiedicat, nu ştie ce să facă atunci când are mingea. Eu sunt sigur că el (Contra) va reglementa toate aceste chestii şi va alege ce e mai bine. Dar Bicfalvi nu este o soluţie. N-am avut fundaş dreapta. Contra tot încearcă şi pe centru. Dacă vrea să-l bage pe Stanciu central, nu îl bagi pe Bicfalvi număr ”10”. El probabil că ştie mai bine, eu nu mă pricep la fotbal, zic şi eu aşa, să nu se supere. O să reglementeze. Probabil că o să vadă şi nu o să-l mai cheme pe Bicfalvi”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

În schimb, i-a remarcat pe Florin Tănase şi Gicu Grozav: ”Nu am remarcat nimic pozitiv. Numai pe Tănase, dar n-a avut cu cine să joace. Ah, să remarc totuşi ceva. Calitatea lui Grozav, s-a văzut calitatea lui de fotbalist”, a mai spus Becali.

Afla mai multe despre: romaniaolandagigi becali 

viewscnt
Articole similare