Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la FCSB a jucat accidentat tot sezonul şi a anunţat ce îl aşteaptă: ”Mă operez!”

Jucătorul de la FCSB a jucat accidentat tot sezonul şi a anunţat ce îl aşteaptă: ”Mă operez!”

Superliga

Comentarii

FCSB a pierdut primul meci din acest play-off, 0-2 pe terenul Universităţii Craiova, la capătul unei partide deschise, cu multe ocazii la ambele porţi.

Oltenii au deschis scorul repede la Craiova, încă din minutul 4. Baiaram a executat un corner, Jovan Markovic a trimis în bară, iar Raul Silva a reluat în plasă mingea ricoşată până la el.

Anzor Mekvabishvili l-a încercat pe Târnovanu cu un şut din afara careului, în minutul 28, iar bucureştenii au ratat cea mai mare ocazie a lor în minutul 44, când Baba Alhassan a pătruns în careu şi i-a pasat lui Miculescu, acesta reluând pe lângă poartă.

Oaspeţii au ratat o ocazie mare şi în minutul 55, prin Octavian Popescu, apoi Olaru a şutat şi Laurenţiu Popescu a respins. Gazdele au revenit în atac şi Andrei Ivan a reuşit să dubleze avantajul echipei lui Gâlcă, în minutul 70.

După cinci minute FCSB a primit penalty după consultarea VAR, pentru un fault al lui Houri la Olaru şi acelaşi Olaru a ratat lovitura de pedeapsă în minutul 77, trimiţând în bară. Au ratat apoi Vlădoiu şi Alexandru Băluţă, iar Alexandru Mitriţă a ţinut prea mult de minge în careul bucureştenilor şi nu a putut înscrie, în minutul 90. Ivan şi Bana nu l-au putut învinge pe Târnovanu în minutul 90+4, iar meciul s-a încheiat în cele din urmă cu victoria Craiovei, scor 2-0.

A dezamăgit la FCSB şi a dat cărţile pe faţă: ”Am jucat accidentat tot sezonul. Mă voi opera”

După meci, Tavi Popescu, jucătorul pe care Gigi Becali visa să ia multe milioane de euro în urmă cu doi ani, a devăluit că a jucat tot sezonul accidentat şi se va opera în perioada următoare.

”Noi aveam în plan să nu pierdem niciun meci în acest play-off, dar uite că a venit şi înfrângerea. La finalizare cred că am tratat fazele superficial.

Tot meciul am fost în jumătatea lor, am pus presiune, dar ei au fost mai buni la finalizare.

Eu în ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă. Urmează să mă operez. Sper să revin mai puternic. Recuperarea va dura maxim o lună şi jumătate, două. Nu voi rata începutul de cupe europene. Recuperarea este imediată.

Ne interesează echipa noastră, nu revenirea lui Dan Petrescu. Cred că va fi un spectacol nemaivăzut în România sezonul viitor. Nu ne vopsim în cap, nu facem vreo nebunie, suntem serioşi”, a spus Tavi Popescu, după CSU Craiova - FCSB 2-0.

 

Afla mai multe despre: fcsbuniversitatea craiovasuperligatavi popescu 

viewscnt
Articole similare