Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Junior Morais a dezvăluit cum a ajuns Gabi Enache să ţină un discurs motivaţional

Junior Morais a dezvăluit cum a ajuns Gabi Enache să ţină un discurs motivaţional

Superliga

Comentarii

Junior Morais a explicat cum a ajuns Gabi Enache să ţină un discurs de mobilizare înaintea unui meci. Enache a încercat să-şi mobilizeze colegii înainte de Astra - FCSB 2-0.

Înainte de startul fiecărui meci, cei de la FCSB se strângă în horă şi unul dintre jucători ţine un discurs. Surpriza a fost însă mare când Gabi Enache a fost cel care a încercat să-şi motiveze colegii înainte de meciul cu Astra. Mai ales că nu este nici căpitan, nici lider în vestiar şi nici nu face parte din grupul celor mai buni jucători de la FCSB. Junior Morais a explicat motivul pentru care Gabi Enache a ajuns să ţină acest discurs. Fundaşul stânga spune că fiecare jucător, pe rând, trebuie să spună câteva cuvinte înainte de fiecare meci.

”Înainte de meci, când stăm pe tere, mereu fiecare jucător trebuie să spună ceva pentru echipă şi ce trebuie să facem noi pe teren. Trebuie să fim mai uniţi, azi a fost ziua de Enache şi a spus ceva foarte frumos”, a explicat Junior Morais.

Fundaşul de 31 de ani a vorbit şi despre eşecul cu 2-0 în faţa Astrei. Morais recunoaşte că el şi colegii săi au avut o evoluţie foarte slabă: ”Este trist pentru Steaua, că era un meci foarte important pentru noi, că trebuia să câştigăm, să terminăm pe primul loc. Dar, din păcate, nu am putut şi acum trebuie să mergem înainte. Din păcate, nu a ieşit nimic pentru noi, nu am avut aşa... am avut puţine ocazii de gol. Şi a fost un meci aşa patetic, nu ştiu ce s-a întâmplat, dar, cum am spus trebuie, trebuie să mergem înainte. Trebuie să câştigăm următorul meci. Am pierdut două meciuri în campionat, au fost două meciuri importante”.

Morais surprinde şi spune că Astra a deschis scorul dintr-un penalty inexistent: ”Cred că nu a fost penalty. Ioniţă s-a aruncat în careu şi cred că nu a fost penalty. Cred că de acolo a început meciul să fie mai greu pentru noi”.

În minutul 61, Alex Ioniţă a fost faultat clar de Enache în careu şi arbitrul a arătat punctul cu var. A fost faza din care Astra a deschis scorul.

Afla mai multe despre: junior moraisfcsbastraliga 1 

viewscnt
Articole similare