Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Junior Morais ştie de ce FCSB nu a câştigat cu Lugano: "Pentru că s-a întâmplat asta şi degeaba am încercat să jucăm aşa"

Junior Morais ştie de ce FCSB nu a câştigat cu Lugano: "Pentru că s-a întâmplat asta şi degeaba am încercat să jucăm aşa"

FCSB

Comentarii

Jucătorul Junior Morais a declarat, joi seară, că înfrângerea echipei FCSB cu Lugano, scor 1-2, în grupele Ligii Europa, este dureroasă, dar important este că formaţia lui Nicolae Dică a reuşit calificarea în 16-imile Ligii Europa.

"A fost o înfrângere puţin dureroasă pentru că am pierdut primul loc, dar e bine totuşi că suntem calificaţi. Acum aşteptăm un adversar mai uşor în primăvara europeană, să putem să ne calificăm mai departe. Nu a fost vorba de lipsă de omogenitate, echipa a încercat să joace, dar au lipsit şi mulţi titulari. Au fost acele greşeli, când am primit golurile în prima repriză, iar în a doua am încercat să ne revenim, dar nu am reuşit. Cu siguranţă a fost penalty, m-a atins la picior, la fel şi la Tănase. Dar nu mai putem schimba nimic acum, mergem înainte", a declarat Morais.

Formaţia FCSB a fost învinsă, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1, de echipa elveţiană Lugano, în ultima etapă a grupei G a Ligii Europa. Echipa lui Nicolae Dică încheie grupa pe locul doi, pe prima poziţie terminând Viktoria Plzen, care s-a impus cu 2-0, în deplasare, în faţa echipei Hapoel Beer Sheva.

Afla mai multe despre: junior moraisfcsbsteauaeuropa leaguedeclaratii 

viewscnt
Articole similare