Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus sărbătoreşte 120 de ani de la înfiinţare cu o serie limitată de tricouri. Preţuri uriaşe pentru fiecare bucată

Juventus sărbătoreşte 120 de ani de la înfiinţare cu o serie limitată de tricouri. Preţuri uriaşe pentru fiecare bucată
Comentarii

Juventus Torino sărbătoreşte astăzi 120 de ani de la înfiinţare. Campioana en-titre a Italiei a ţinut să sărbătorească momentul şi a pregătit un clip video cu totul special.

După remiza de aseară, scor 1-1, în deplasarea de la Sporting Lisabona, Juventus a îmbrăcat astăzi hainele de sărbătoare. Torinezii celebrează 120 de la înfiinţarea clubului, iar cele mai importante momente din istorie au fost menţionate pe site-ul oficial şi într-un clip video postat pe pagina de Facebook a clubului.

În plus, tot cu aniversarea celor 120 de ani, Juventus a lansat un tricou special pentru suporterii înfocaţi, dar şi potenţi financiar. Sunt doar 1897 (anul înfiinţării clubului) de tricouri aniversare, iar fiecare bucată costă echivalentul a 870 lei.

Juventus a cucerit 34 de titluri în Serie A, a câştigat 12 Cupe şi 7 Supercupe ale Italiei. Pe plan internaţional, torinezii şi-au trecut în palmares de două ori Liga Campionilor, de trei ori Europa League, de două ori Supercupa Europei şi două trofee la Campionatul Mondial al Cluburilor.

Afla mai multe despre: juventustorinoitaliaserie achampions leagueliga campionilor 

viewscnt
Articole similare