Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Karolina Pliskova, reacţie superbă ce a pierdut finala de la Roma în faţa Simonei Halep! "E greu împotriva ta. Aşa trebuie să fiu ca să fac un meci bun cu tine"

Karolina Pliskova, reacţie superbă ce a pierdut finala de la Roma în faţa Simonei Halep! "E greu împotriva ta. Aşa trebuie să fiu ca să fac un meci bun cu tine"

Tenis

Comentarii

Karolina Pliskova (4 WTA) a recunoscut supremaţia Simonei Halep (2 WTA), în urma finalei câştigate de jucătoarea din România, la Roma.

Simona Halep a câştigat turneul de la Roma

Karolina Pliskova a pregătită să revină la Roma şi în 2021, dar înainte a felicitat-o pe Simona Halep, căreia i-a recunoscut performanţa: ”Vă mulţumesc că aţi venit, a fost extraordinar să joc cu fani săptămâna asta. Au fost nişte meciuri grozavă. Sunt dezamăgită că nu am terminat meciul, dar Simona a fost puternică. O felicit pentru cum a jucat, pentru titlul din această săptămână.

Simona, e greu de fiecare dată să joc împotriva ta. Trebuie să fiu 100% pregătită ca să fac un meci bun cu tine! Felicitări ţie şi echipei tale. Vreau să-mi felicit echipa, pentru că a fost mereu alături de mine, a strigat. Cred că organizarea a fost excelentă, deşi e greu în aceste momente e greu să organizezi turnee. Mi-a plăcut să fiu aici. Aţi făcut o treabă excelentă! Abia aştept să vin înapoi aici anul viitor”, a declarat Pliskova, imediat după finala de la Roma. 

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a câştigat, luni, turneul de la Roma pentru prima dată, după ce jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2, a abandonat finala, la scorul de 6-0, 2-1. Acesta este trofeul cu numărul 22 din cariera jucătoarei române, al treilea la rând în 2020.

Afla mai multe despre: simona halepkarolina pliskova 

viewscnt
Articole similare