Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Keşeru poate ajunge într-unul dintre cele mai tari campionate din Europa. Ce echipă îl vrea

Keşeru poate ajunge într-unul dintre cele mai tari campionate din Europa. Ce echipă îl vrea

Stranieri

Comentarii

Claudiu Keşeru ar putea reveni la Angers, echipă la care a mai jucat în perioada 2010-2013. În prezent, Angers se află pe locul 14 în campionatul Franţei, cu 13 puncte în 12 etape.

În vârstă de 30 de ani, Keşeru ar putea reveni în Franţa, acolo unde şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei. Site-ul Sportal.bg scrie că atacantul român este dorit de Angers, echipă la care a mai jucat în perioada 2010-2013, înainte să treacă la Bastia.

Atunci, antrenor la Angers i-a fost Stephane Moulin, cel care pregăteşte echipa şi în prezent. De altfel, el ar fi cel care insistă pentru transferul lui Claudiu Keşeru. În perioada petrecută la Angers, Keşeru a bifat 124 de apariţii, a marcat de 42 de ori şi a reuşit 18 assist-uri.

Keşeru intră în iarnă în ultimele 6 luni de contract cu Ludugoreţ, iar presa din Bulgaria scrie că echipa din Razgrad nu i-a făcut nicio propunere de prelungire. De serviciile lui Keşeru este interesată şi FCSB, dar internaţionalul român nu pare tentat să revină în România.



Claudiu Keşeru şi-a început cariera la FC Bihor, dar a plecat în Franţa încă de când era copil. În 2003 a semnat cu Nantes şi a mai jucat apoi pentru Liborne, Tours, Angers, Bastia, FCSB, Al-Gharafa şi Ludogoreţ.

Afla mai multe despre: claudiu keserufcsbludogoret 

viewscnt
Articole similare