Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Keşeru se bucură că a scăpat de Daum: "S-au văzut lucruri foarte diferite faţă de înainte"

Keşeru se bucură că a scăpat de Daum: "S-au văzut lucruri foarte diferite faţă de înainte"
Comentarii

Convocat şi utilizat rar în mandatul lui Christoph Daum, Claudiu Keşeru salută venirea noului selecţioner, pentru care are doar cuvinte de laudă.

"Astazi s-au vazut niste chestii care sunt foarte diferite fata de inainte. O stare de spirit pe care reuseste sa o transmita. Si probabil ca dumnealui, in postura in care e, faptul ca e roman, a reusit sa faca aceste lucruri posibile si sa transmita exact ceea ce vrea sa transmita" - a spus Claudiu Keşeru la Telekom Sport. 

Naţionala României a remizat, duminică, la Copenhaga, cu Danemarca, scor 1-1 (0-0), în ultima partidă din cadrul Grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, tricolorii egalând prin Deac, în minutul 88, când se aflau în inferiortate numerică după eliminarea lui Cristian Ganea (minutul 63).

Fără şanse de calificare la turneul final după primele opt etape, România a ocupat locul 4 în grupă, după Polonia, Danemarca şi Muntenegru, acumulând doar 13 puncte în zece meciuri (trei victorii şi patru rezultate de egalitate şi trei înfrângeri).

Afla mai multe despre: claudiu keseuromaniadanemarcapreliminarii cm 2018 

viewscnt
Articole similare