Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

KO pentru Tănase! Atacantul a fost "executat" în direct: "N-ai realizat mare lucru! E jignitor ce ai făcut! Eşti într-o mare eroare"

KO pentru Tănase! Atacantul a fost "executat" în direct: "N-ai realizat mare lucru! E jignitor ce ai făcut! Eşti într-o mare eroare"

FCSB

Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale Under 21, Mirel Rădoi, l-a distrus pe Florin Tănase, atacantul de 23 de ani al vicecampioanei, care a refuzat să fie căpitanul echipei în partida cu Voluntari.

Pe finalul partidei Bogdan Planici s-a accidentat, iar Benzar s-a dus să-i înmâneze banderola de căpitan lui Tănase, doar că acesta a gesticulat că nu o vrea şi-a plecat. Până la urmă, Filip a fost liderul echipei de pe teren în ultimele minute.
 
Mirel Rădoi, selecţionerul Under 21, dar şi unul dintre cei mai importanţi jucători şi căpitani din istoria Stelei a comentat situaţia.
 
“Ce-aş fi făcut dacă eram pe teren? Pe teren nimic pentru că erau spectatori acolo, dar în vestiar cu siguranţă ar fi fost o altă reacţie! Nu e deloc normal. Tu vrei să arăţi că poţi să o refuzi ca Pintilii? Păi, tu nu eşti la acelaşi nivel cu el. N-ai imaginea lui, iar Pintilii a realizat ceva! Tu n-ai realizat mare lucru. E jignitor ce a făcut Tănase! Dacă a vrut să arate că are personalitatea lui Pintilii, atunci e într-o mare eroare. Dacă era supărat că i s-a retras lui banderola, atunci puteam să-l înţelegem. Sau poate în mintea lui realizează că nu poate fi căpitanul Stelei. Cum să faci astfel de gesturi? Aş vrea să mă limitez şi să mă opresc aici”, a comentat Mirel la ProX.

Afla mai multe despre: mirel radoiunder 21echipa nationalaflorin tanasebanderola 

viewscnt
Articole similare