Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kuban vrea păsuire. Dan Petrescu zice pas

Kuban vrea păsuire. Dan Petrescu zice pas
Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a refuzat noua solicitare făcută de fostul său club, Kuban Krasnodar, de amânare a achitării datoriilor către el. Clubul rus din liga a doua riscă să fie depunctat.

Impresarul tehnicinaului român, Nicolae Pânrău a declarat, pentru sport-express.ru, că gruparea Kuban a cerut o nouă amânare, de o lună, pe care a refuzat-o. Federaţia Rusă de Fotbal a fost informată de această decizie, astfel că forul poate decide, miercuri, depunctarea echipei Kuban.

"Am acceptat amânări de trei ori şi ei nu au apreciat asta. Intenţionăm să mergem până la capăt", a declarata Pîrnău.

Dan Petrescu a acceptat ca gruparea Kuban Krasnodar să îi achite în trei rate, în decembrie 2017, ianuarie şi februarie, suma pe care i-o datorează, a declarat impresarul Nicolae Pârnău pentru publicaţia sport-express.ru, la finalul lunii noiembrie.

Impresarul a precizat atunci că prima rată trebuie plătită până la 25 decembrie 2017. Actualul antrenor al CFR Cluj a aceptat eşalonarea datoriei pentru ca fosta lui echipă să nu fie depunctată de Federaţia Rusă de Fotbal.

"După 20 decembrie, i-am sunat de două ori pe zi şi nu mi-a răspuns nimeni. Vom cere în fiecare lună depunctarea clubului Kuban", a precizat impresarul.

Dan Petrescu a antrenat pe Kuban în al doilea său mandat, între 14 iunie şi 4 octombrie 2016, când a fost demis. El nu a fost plătit pentru perioada în care a pregătit echipa. Potrivit presei ruse, suma pe care trebuie să o primească Dan Petrescu este cuprinsă între 700.000 de euro, reprezentând banii pentru perioada în care a activat la Krasnodar, şi 1,5 milioane de euro, cât a solicitat tehncianul român pentru rezilierea contractului. În primăvara trecută, Petrescu a primit câştig de cauză la Camera de soluţionare a litigiilor din cadrul FIFA, însă nu este cunoscută suma stabilită de forul mondial.

Afla mai multe despre: dan petrescukuban krasnodarpasuirenoua solicitareamanaredatorieachitare 

viewscnt
Articole similare