Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kun Aguero şi-ar putea încheia cariera! Anunţ dezastruos pentru atacantul Barcelonei. Ce s-a descoperit în urma testelor medicale

Kun Aguero şi-ar putea încheia cariera! Anunţ dezastruos pentru atacantul Barcelonei. Ce s-a descoperit în urma testelor medicale
Comentarii

Problemele lui Kun Aguero sunt mai serioarse decât s-a crezut iniţial. Atacantul Barcelonei de 33 de ani a fost schimbat în meciul cu Alaves, după ce a acuzat probleme respiratorii.

Kun Aguero ar putea fi forţat să se retragă prematur! 

În minutul 40 al meciului cu Alaves, Sergio Aguero a avut serioase probleme respiratorii. După aproximativ trei minute de întrerupere în care fostul jucător de la Manchester City părea cu nu poate respira normal, Aguero a refuzat să părăsească gazonul pe targă şi a mers singur până la margine. El a fost înlocuit de Sergi cu brazilianul Coutinho.  

Conform Catalunya Ràdio, argentinianul a fost informat că starea sa cardiacă l-ar putea obliga să se retragă din fotbal. Starea de sănătate a fotbalistului este complicată. 

Sursa citată anunţă că, în urma testelor efectuate în ultimele zile, acestea au indicat faptul că patologia de care o suferă este incompatibilă cu practicarea fotbalului profesionist. Se pare că aritmia lui Sergio Aguero prezintă mai multe complicaţii.

„Jucătorul Kun Agüero a fost supus unei proceduri de diagnostic de către doctorul Josep Brugada. Eficacitatea perioadei de tratament va fi evaluată pentru a-i determina procesul de recuperare”, a anunţat Barcelona. 

Starea internaţionalului argentinian va fi monitorizată, dar sursa citată anunţă că există un oarecare doză de pesimism cu privire la viitorul său în fotbal. 

Afla mai multe despre: kun aguerobarcelona 

viewscnt
Articole similare