Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-a "ocolit" pe Gigi Becali şi a semnat cu o altă echipă din Superliga! Transferul ratat de FCSB în această vară: "M-au dorit mai mult"

L-a "ocolit" pe Gigi Becali şi a semnat cu o altă echipă din Superliga! Transferul ratat de FCSB în această vară: "M-au dorit mai mult"

Superliga

Comentarii

FCSB a oficializat trei transferuri în această vară, iar Gigi Becali a negociat şi pentru un fost fotbalist al Universităţii Craiova, care între timp a făcut dezvăluiri.

FCSB a ratat încă un fotbalist în această vară. Jucătorul a ales alt club din Superliga: "Am luat decizia împreună cu familia"

Siyabonga Ngezana, Alexandru Băluţă şi Damjan Djokovic sunt fotbaliştii transferaţi oficial la FCSB. Gigi Becali şi-a dorit o alternativă pentru Risto Radunovic şi a purtat discuţii cu impresarul lui Bogdan Vătăjelu. Agentul i-a transmis că fundaşul stânga va semna un contract bun în zona Golfului, dar la câteva zile distanţă s-a înţeles cu U Cluj. 

Din postura de jucător al "şepcilor roşii", Bogdan Vătăjelu a dezvăluit cum a luat decizia. 

"Oamenii de care m-am simţit foarte şi care m-au dorit cel mai mult au fost cei de la U şi am luat decizia împreună cu familia că este cea mai bună soluţie pentru mine în acest moment.

Desigur că aştept debutul pe Cluj Arena. Acum sper să le pot oferi să le putem oferi multe victorii şi un joc care să-i aducă la stadion de fiecare dată.

Printre cele mai frumoase amintiri au fost promovarea cu Craiova în prima ligă şi atunci am ajuns şi prima dată la naţională cu domnul Piţurcă, după care cele două trofee câştigate cu Craiova, Cupa României şi Supercupa", a declarat Bogdan Vătăjelu. 

De asemenea, fundaşul stânga a oferit detalii despre jucătorul său preferat, dar şi despre perioada nereuşită la Sparta Praga, cu care a semnat în 2017. 

"Idolul meu a fost şi încă este, de fapt s-a retras, Roberto Carlos, după care după ce s-a retras Roberto Carlos a fost Marcelo, care mi-a plăcut foarte mult. 

Perioada petrecută (n.r. - la Sparta Praga) acolo a fost cu lucruri bune şi cu lucruri rele. A fost perioadă ciudată pentru mine. Dacă stau să mă gândesc, a fost o experienţă prin care mă bucur că am trecut", a mai spus fundaşul stânga care a fost dorit şi de FCSB

FCSB s-a reorientat, iar MM Stoica a ales o altă variantă din Superliga, pentru transferul la echipa bucureşteană. 

Afla mai multe despre: bogdan vatajelubogdan vatajelu u clujgigi becalitransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare