Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-au prezentat pe Mailat, iar acum începe scandalul! ACS Poli Timişoara anunţă că merge la TAS: ”E jucătorul nostru, CFR să plătească”

L-au prezentat pe Mailat, iar acum începe scandalul! ACS Poli Timişoara anunţă că merge la TAS: ”E jucătorul nostru, CFR să plătească”
Comentarii

CFR Cluj l-a prezentat în mod oficial pe Sebastian Mailat, dar ACS Poli Timişoara va contesta la TAS legitimarea fotbalistului! Formaţia de pe Bega consideră că Mailat a fost declarat incorect liber de contract

Transferul lui Sebastian Mailat la CFR Cluj ar putea rămâne doar la stadiul de ”fotografie”, după ce ACS Poli Timişoara a decis să meargă la TAS. Bănăţenii consideră că jucătorul a fost declarat ilegal liber de contract, în condiţiile în care clubul se achitase de toate datoriile în momentul în care a fost intentat memoriul.

Comisiile FRF-LPF au emis o sentinţă eronată. Nu vrem să intrăm acum în detalii, deşi ştim foarte bine cine stă în spatele acestei decizii şi pe ce filieră s-a realizat. Putem demonstra cu acte că Mailat era plătit la zi în clipa în care reprezentanţii săi au trimis memoriul la LPF. Aşteptăm îndeplinirea procedurii, să primim motivarea Comisiei de Apel, apoi vom porni demersurile la TAS.

Din punctul nostru de vedere, Mailat mai are doi ani contract cu ACS Poli Timişoara. În cazul în care CFR Cluj vrea să-l transfere, trebuie să ne caute pe noi. Îl evaluăm la 1.000.000 de euro“, a declarat pentru ProSport vicepreşedintele timişorenilor, Radu Birlică.

Afla mai multe despre: mailatcfr clujacs poli timisoaraliga 1tas 

viewscnt
Articole similare