Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-au uimit pe Panduru, deşi au conturile pline: "Conduce Dacie şi se îmbracă de 500 de lei. N-am mai văzut aşa oameni" | VIDEO

L-au uimit pe Panduru, deşi au conturile pline: "Conduce Dacie şi se îmbracă de 500 de lei. N-am mai văzut aşa oameni" | VIDEOgalerie foto

Sporturi

Comentarii

Basarab Panduru şi-a spus părerea despre Romina Gingaşu şi Piero Ferrari, care au sosit în România. Felul în care aceştia s-au afişat în Bucureşti a fost comentat de expertul Orange Sport.

Imaginile care l-au cucerit pe Basarab Panduru: "Dacie, rochie de 500 de lei. Incredibil, ce oameni!"

Piero Ferrari deţine peste 10% dintre acţiuninile companiei celebre. El este singurul fiu în viaţă al legendarului Enzo Ferrari şi are o avere estimată la 5 miliarde de euro. 

Afaceristul este căsătorit cu românca Romina Gingaşu din 2021, după o relaţie de 15 ani, iar zilele acestea cuplul s-a aflat în Bucureşti. 

Pentru Orange Sport, Piero Ferrari a vorbit despre Dacia pe care o conduce, iar şeful companiei a comentat şi relaţia sa cu Ion Ţiriac

Basarab Panduru a văzut imaginile cu Piero Ferrari şi ţinuta Rominei Gingaşu, despre care aceasta a spus că nu costă mai mult de 500 de lei, iar aceste detalii l-au uimit. 

"Modestă din cale afară. S-a dus la o emisiune într-o rochie de 500 de lei, n-ai cum să fii mai modest de atât. Dacie, rochie de 500 de lei. Asta e modestie, mă. Să ai sute de milioane spre miliarde în cont şi tu să umbli în rochie de 500 de lei. 

Mi se pare modestia întruchipată, mai mult de atât nu ai cum. Cu Dacie, ce mişto e în Dacie. E atât de mişto, incredibil! N-am mai văzut aşa oameni. Să fii miliardar... Costumul lui e 250 de lei, cât e? Nu, serios, că n-ai cum. E chiar frumos. Este incredibil ce oameni...", a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport. 

VIDEO | Momentul în care Basarab Panduru vorbeşte despre Romina Gingaşu şi Piero Ferrari, la Sport Report

Galerie foto cu Romina Gingaşu şi Piero Ferrari

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: basarab pandururomina gingasupiero ferrari 

viewscnt
Articole similare