Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kaka a ajuns la AC Milan. Cele două opţiuni pe care i le-au promis şefii ”diavolilor”!

Kaka a ajuns la AC Milan. Cele două opţiuni pe care i le-au promis şefii ”diavolilor”!
Comentarii

Retras din carieră de jucător profesionist, Ricardo Kaka ar putea să se întoarcă la AC Milan, clubul unde a evoluat timp de şapte sezoane. Şefii ”diavolilor” îl aşteaptă pe brazilian zilele următoare pentru a-i oferi un job.

UPDATE. Kaka a ajuns la AC Milan, acolo unde va fi angajat în cadrul clubului. Jucătorul brazilian ar putea chiar să revină pe teren! 

"Am vorbit cu Fassone, încă nu m-am decis dacă să mai joc sau nu. A deveni director la AC Milan este ceva special pentru mine", a declarat Kaka pentru Corriere dello Sport.

Conform jurnalistului Gianluca Di Marzio, Kaka va discuta cu oficialii milanezi despre posibilitatea de a ocupa o funcţie în cadrul clubului.

"Acasă este acolo unde este inima ta. Ricky Kaka va fi la Casa Milan mâine dimineaţă", este mesajul publicat pe contul oficial de Twitter al lui AC Milan.

La câteva zile după ce s-a retras din cariera de fotbalist, brazilianul şi-a declarat dragostea faţă de AC Milan.

”Nu mai am contract cu vreun club, dar mă simt în continuare jucător profesionist. În următoarele săptămâni o să mă decid exact ce voi face în viitor. Mi-ar plăcea să continui ca antrenor sau director sportiv. Aş putea să pun în aplicare ce am învăţat de la Jose Mourinho sau Carlo Ancelotti. Port în continuare Milanul în inima mea şi mi-ar plăcea să antrenez acolo cândva. Sper să am uşa deschisă!”, a declarat Kaka.

Afla mai multe despre: kakaac milanitalia 

viewscnt
Articole similare