Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La ce echipă din România ar putea ajunge Mircea Lucescu. "O să preia, dacă îi plac provocările”

La ce echipă din România ar putea ajunge Mircea Lucescu. "O să preia, dacă îi plac provocările”

Superliga

Comentarii

Plecat de la Dinamo Kiev, Mircea Lucescu (78 de ani) ar putea reveni la una dintre echipele istorice din fotbalul românesc.

Mircea Lucescu a decis să ia o pauză de la antrenorat şi a părăsit-o pe Dinamo Kiev, după eşecul cu Şahtior Doneţk (0-1).

Tehnicianul în vârstă de 78 de ani a plecat din Ucraina şi s-a întors în România şi rămâne de văzut ce va dori să facă în continuare.

La ce echipă din fotbalul românesc ar putea reveni Lucescu

Sunt voci care spun că Mircea Lucescu nu va putea să stea foarte mult timp departe de fotbal şi că va reveni cât mai repede cu putinţă.

Una dintre ele este şi Ioan Andone, care este de părere că ”Il Luce” va prelua cu siguranţă un proiect legat de fotbal.

În fotbalul românesc, cariera de jucător sau antrenor a lui Mircea Lucescu a fost legată de Dinamo, Rapid şi Corvinul Hunedoara.

"O să preia ceva, eu sunt convins că nu stă! Cu toate că, de exemplu, eşti Dinamo, Rapid, Corvinul Hunedoara, ai nevoie de un consilier de valoare, verde la minte, tot ce vrei. 

Şi la echipa naţională. (n.r. e posibil să îl vedem pe Mircea Lucescu în fotbalul nostru?) Eu zic că da! Există o variantă. Sau fotbalul turcesc.

(n.r. La Dinamo sau la Rapid?) Nu ştiu, aici nu pot să spun. Eu cred că mai repede la Rapid. Cu toate că lui nea Mircea îi plac provocările şi posibil să… Şi atunci înclin că poate alege Dinamo, dacă îi plac provocările astea. 

(n.r. L-a ofertat Fenerbahce în vară?) Da, da, au fost la Bucureşti. Ştii cum e el. Cum să lase echipa aia în timpul războiului, copii crescuţi de el, e foarte sentimental când vine vorba de astea." a declarat Andone, conform Prosport.

Mircea Lucescu o pregătea pe Dinamo Kiev din vara anului 2019 şi mai avea contract cu formaţia ucraineană până la finalul actualului sezon.

Afla mai multe despre: dinamomircea lucescuromania 

viewscnt
Articole similare