Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La un an după ce va organiza patru meciuri ale Campionatului European de fotbal, România va fi gazda unei alte competiţii majore!

La un an după ce va organiza patru meciuri ale Campionatului European de fotbal, România va fi gazda unei alte competiţii majore!

Alte sporturi

Comentarii

După jumătate de secol, România va organiza din nou Campionatul European de volei. Cei mai importanţi oameni din voleiul european au venit la Bucureşti pentru a discuta despre turneul final feminin din 2021.

Preşedintele Aleksandar Boricic (Serbia) şi vicepreşedintele Renato Arena (Italia) au avut întrevederi cu Marius Dunca (Ministrul Tineretului şi Sportului), cu Mihai Covaliu (preşedintele COSR) şi cu conducătorii Federaţiei Române de Volei. Oficialii europeni au plecat mulţumiţi de răspunsurile primite în România. Ei mai aşteaptă acum doar ca Guvernul României să trimită o scrisoare de garanţie către forul european. 
 
Şeful voleiului european, impresionat de Muzeul Olimpic
Serbia, Croaţia şi Bulgaria vor fi celelalte ţări organizatoare. Grupa din România se va desfăşura la Cluj-Napoca. Ar fi a treia competiţie majoră în capitala Transilvaniei după CE gimnastică şi CE Baschet. În 1963, România organiza Europenele la Bucureşti şi obţinea aurul la băieţi şi bronzul la feminin.
 
Preşedintele CEV este un colecţionar împătimit de timbre, insigne şi alte obiecte cu tematică sportivă. Vizita la muzeul olimpic l-a încântat aşadar pe Aleksandar Boricic. Mai ales că a avut ghid un campion olimpic. Mihai Covaliu i-a arătat sabia cu care a ieşit campion olimpic în 2000 la Sydney. 

Afla mai multe despre: aleksandar boriciccovaliueuropean fotbaleuro 2020voleigazdaromaniabucuresti 

viewscnt
Articole similare