Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”La un suc acasă la prietenul meu”. Sandu Boc a postat prima fotografie cu Emeric Ienei, după zvonul zilei | FOTO

”La un suc acasă la prietenul meu”. Sandu Boc a postat prima fotografie cu Emeric Ienei, după zvonul zilei | FOTOgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Prima fotografie cu legendarul Emeric Ienei (87 de ani) în viaţă a apărut pe reţelele de socializare. A fost publicată de Sandu Boc (77 de ani), unul dintre prietenii apropiaţi ai acestuia.

Imaginea cu Emeric Ienei care bucură România

În cursul zilei de joi, 4 aprilie, a apărut un zvon conform căruia legendarul Emeric Ienei ar fi decedat. Informaţia a fost dezminţită de apropiaţii fostului antrenor de la Steaua, ajuns la venerabila vârstă de 87 de ani.

Mai mult, Sandu Boc, fostul mare fotbalist şi unul dintre prietenii apropiaţi ai lui Emeric Ienei, a postat o imagine în care cei doi stau pe o canapea şi servesc un suc în locuinţa de la Oradea a legendarului antrenor.

”4 aprilie 2024, ora 15, la un suc acasă la prietenul meu (n.r. Emeric Ienei)”, a fost mesajul lui Boc care a însoţit respectiva fotografie publicată pe profilul său personal de Facebook.

Sursa foto: Facebook Sandu Boc

Sandu Boc, în vârstă de 77 de ani, a fost unul dintre cei mai buni şi populari fotbalişti români din anii 60 şi 70 ai secolului trecut. În cariera sa a jucat la echipe precum Petrolul, Dinamo, Sportul Studenţesc, Rapid şi Universitatea Craiova.

De cealaltă parte, Emeric Ienei este unul dintre cei mai mari antrenori români din istorie. A făcut istorie la Steaua şi la prima reprezentativă a României. 

Alături de trupa roş-albastră a cucerit Cupa Campionilor Europeni din 1986 şi alte numeroase trofee, iar ca selecţioner al naţionalei tricolore a condus-o la Cupa Mondială din 1990 şi în sferturile de finală de la EURO 2000, cea mai mare performanţă a României la un Campionat European.

Afla mai multe despre: emeric ieneisandu bocromaniasteaua 

viewscnt
Articole similare