Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ladislau Boloni a răbufnit în Belgia: "E declaraţia mea atât de criminală?"

Ladislau Boloni a răbufnit în Belgia: "E declaraţia mea atât de criminală?"
Comentarii

Antrenorul lui Antwerp, Ladislau Boloni, riscă să fie amendat cu după ce a fost trimis în tribune în repriza a doua a meciului de campionat cu Standard Liege, de la sfârşitul lunii octombrie.

În timpul meciului cu Standard (0-0 pe teren propriu), Boloni a aruncat un al doilea balon pe teren, aproape de arbitrul Bram Van Driessche. Deja avertizat, antrenorul român a fost trimis în tribune. După meci, el l-a criticat din nou pe arbitru.

"Am spus după meci că arbitrilor le e greu să facă faţă presiunii cluburilor mari. După conferinţa de presă, am avut o discuţie amicală cu Van Driessche şi a recunoscut că, în calitate de arbitru tânăr, îi e greu să facă faţă. E oare declaraţia mea atât de criminală? Îi pun în pericol integritatea? Vreau să fiu tratat pe picior de egalitate. Sunt alţi trei antrenori care au făcut declaraţii mult mai grave. Eu spun doar ce gândesc, mai e asta permis? Vin dintr-o regiune care a cunoscut comunismul, aşa că mă pot adapta cu uşurinţă dacă asta e ceea ce vreţi", a întrebat Boloni.

Verdictul comisiei de disciplină va fi cunoscut în cursul acestei săptămâni.

Afla mai multe despre: boloniantwerpstandard liegevan driesschebelgiacampionat 

viewscnt
Articole similare