Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ladislau Boloni, creatorul de miracole! Două cluburi din Premier League se luptă pentru transferul unui jucător de la Antwerp

Ladislau Boloni, creatorul de miracole! Două cluburi din Premier League se luptă pentru transferul unui jucător de la Antwerp
Comentarii

Clubul belgian Royal Antwerp a cunoscut o creştere semnificativă în valoare de când pe banca tehnică a fost adus Ladislau Boloni. Tehnicianul român a dus-o pe Antwerp în Europa League, iar acum belgienii se pregătesc să culeagă roadele.

Jurnaliştii englezi de la Daily Mirror scriu că două cluburi din Premier League urmăresc intens un fotbalist de la Royal Antwerp şi în iarnă vor face oferte oficiale pentru jucătorul antrenat de Boloni. Este vorba despre fundaşul dreapta Aurelio Buta (22 de ani), care este dorit de Wolverhampton şi Watford. 

Buta, un produs al academiei celor de la Benfica, a ajuns în vara lui 2017 la Antwerp, atunci când a fost numit Boloni antrenor. Iniţial împrumutat, Buta l-a convins pe tehnicianul român care a decis să îl tranfere definitiv după un an. Viteza, aportul său deosebit în faza ofensivă şi centrările de calitate i-au convins pe englezi să ofere aproximativ 6 milioane de euro. 

  • 2 assist-uri şi un gol a reuşit Buta în acest sezon pentru Antwerp

Născut în Angola, dar internaţional de tineret portughez, Buta era apreciat la doar 350.000 de euro atunci când a ajuns în Belgia, dar acum cota sa a ajuns la 3 milioane de euro. Însă nu este doar cazul său, mai multor jucători de la Antwerp le-a explodat cota odată ce echipa a cunoscut succesul cu Boloni pe bancă. 

Afla mai multe despre: aurelio butaroyal antwerpboloni 

viewscnt
Articole similare