Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ladislau Boloni ia în calcul să intre în politică. Anunţul făcut de fostul selecţioner

Ladislau Boloni ia în calcul să intre în politică. Anunţul făcut de fostul selecţioner

Diverse

Comentarii

Ladislau Boloni a anunţat că şi-ar dori să intre în politică şi să candideze la Primăria Târgu Mureş. Antrenorul lui Antwerp a participa luni la un festival desfăşurat în oraşul său natal.

În vârstă de 65 de ani, Loţi Boloni este tentat să intre în politică. Mai precis, fostul selecţioner a anunţat că ia în calcul să candideze pentru Primăria Târgu Mureş, însă n-a oferit un termen exact, deoarece simte nevoia să-şi pregătească terenul: ”Pentru că nu este suficient să vin în oraş cu trei luni înainte de alegeri şi să fac paradă. Ca să-i conving pe alegători trebuie să stau mult de vorbă cu ei, să am puterea să mă uit în ochii lor şi să le spun ce vreau”, a declarat Boloni, citat de secundatv.ro.

Boloni a făcut acest anunţ după ce a participat luni la un festival care a avut loc în oraşul său natal, Târgu Mureş. Momentan, antrenorul în vârstă de 65 de ani este sub contract cu Antwerp, alături de care a început bine sezonul, cu 11 puncte în 5 etape şi cea mai bună apărare din campionatul Belgiei.

Afla mai multe despre: ladislau boloniantwerptargu mures 

viewscnt
Articole similare