Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Las Palmas - Barcelona. Adversar uşor pentru catalani înaintea meciului de foc cu Atletico

Las Palmas - Barcelona. Adversar uşor pentru catalani înaintea meciului de foc cu Atletico

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Las Palmas - Barcelona Spania 01.03.2018. Catalanii vor juca în weekend un meci care le poate asigura titlul, însă până atunci trebuie să treacă de modesta Las Palmas pentru a nu-şi complica şi mai mult situaţia cu Atletico.

Ponturi pariuri Las Palmas - Barcelona Spania 01.03.2018

Veştile sunt bune în tabăra catalană. FC Barcelona intră în partida contra insularilor după o serie de zece meciuri fără înfrângere. Ultimul insucces a fost în meciul de Cupă împotriva lui Espanyol, de la mijlocul lunii ianuarie. De atunci, echipa a bifat şapte victorii şi trei remize. În ultima perioadă, însă, a avut evoluţii mai degrabă ezitante. În precedentele şase meciuri nu a reuşit să mai lege două victorii – a alternat victoriile cu egalurile.

Totul a pornit cu un 1-1 cu Espanyol, apoi o victorie cu 2-0 în faţa Valenciei. A urmat o nouă remiză, 0-0 cu Getafe, urmată de succesul din deplasare cu Eibar, 0-2. La mijlocul săptămânii trecute, catalanii au făcut 1-1 cu Chelsea în UEFA Champions League, dar şi-au luat revanşa în weekend, când i-au dat şase goluri Gironei

Ponturi pariuri Las Palmas - Barcelona Spania 01.03.2018

Interesant este că-l vom vedea din primul minut pe puştiul Dembele, care va face parte din linia de atac cu mult mai experimentaţii Coutinho şi Messi. De cealaltă parte, lucrurile sunt clar pentru Las Palmas: un punct e de aur în acest meci, astfel că 4-5-1 va fi sistemul de joc. 

ECHIPELE PROBABILE 

Las Palmas (4-5-1): Chichizola; Michel, Ximo, Gálvez, Aguirregaray; Vicente, Aquilani, Etebo, Tana, Halilovic; Calleri.

FC Barcelona (4-3-3): Ter Stegen; Sergi Roberto, Vermaelen, Umtiti, Digne; Paulinho, Busquets, Iniesta; Coutinho, Dembélé, Messi

Pronostic: 2/2 @ 1.53

Afla mai multe despre: barcelonaponturi pariurilas palmasla liga 

viewscnt
Articole similare