Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Dioszegi, dezvăluire uluitoare despre cazul jucătorului prins beat la volan la 3 noaptea

Laszlo Dioszegi, dezvăluire uluitoare despre cazul jucătorului prins beat la volan la 3 noaptea

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Forma sportivă sub-mediocră a celor de la Sepsi nu se poate explica drept o simplă cădere de formă, patronul Laszlo Dioszegi a dezvăluit un episod din viaţa extrasportivă a unui jucător anonim din cadrul lotului.

Un jucător de la Sepsi, prins beat pe străzile din Sf. Gheorghe

UPDATE | Jucătorul prins conducând beat la volan în Sf. Gheorghe este Francisco Junior (31 de ani), jucător din Guineea-Bissau, venit la Sepsi în iulie 2022, anunţă Playsport.

Patronul clubului covăsnean a dezvăluit că unul dintre jucătorii echipei din Sf. Gheorghe a fost prins beat la volan, la 3 noaptea, dar identitatea sa rămâne o necunoscută.

"Se poate, deja am prins un jucător care la ora 3 noaptea se plimba în Sfântul Gheorghe şi nu era foarte treaz, dar din cauza GDPR nu pot să spun mai multe.

Dacă unul a fost, de ce să nu fie mai mulţi? Îmi pun întrebarea? E ceva în neregulă. L-a prins poliţia la 3 noaptea, la volan, şi nu era treaz", a declarat Laszlo Dioszegi, conform Fanatik.

"El locuieşte în Braşov, de acolo a venit. Nu este dintre cei veniţi în vara aceasta, a venit anul trecut, dar nu e titular." a continuat Dioszegi. 

Dioszegi se gândeşte la rezilierea contractului fotbalistului, pentru acte de indisciplină, dacă îi va permite contextul.

”Nu am vrut să bulversăm lucrurile, asta e, o să discutăm luni, după meci. Ştiţi cât de greu e să reziliezi? Am vorbit deja cu avocatul, o să vedem, dacă putem reziliem.

Noi avem o disciplină, vrem să avem exemplu, un jucător care a făcut chestia asta nu are ce căuta” a încheiat patronul clubului din Sf. Gheorghe.

 

Afla mai multe despre: sepsilaszlo dioszegisuperliga 

viewscnt
Articole similare