Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lazio i-a decis soarta lui Ştefan Radu! E sigur: românul semnează cel mai bănos contract al carierei la 31 de ani

Lazio i-a decis soarta lui Ştefan Radu! E sigur: românul semnează cel mai bănos contract al carierei la 31 de ani

Stranieri

Comentarii

Aflat deja de un deceniu la Lazio, Ştefan Radu e unul dintre cei mai respectaţi jucători din lotul formaţiei romane, iar presa din Italia notează că fundaşul e pe punctul să semneze un nou contract.

După ce a primit mai multe oferte pentru fundaş în această vară, cea mai importantă fiind de la Fenerbahce, Lazio a decis să-l securizeze şi să-i ofere jucătorului de 31 de ani un nou contract, scadent în 2021, când va avea aproape 35 de ani.

Cel mai important contract al carierei

Stefan Radu şi Ciro Immobile sunt priorităţile lazialilor în această vară, ambii urmând să primească noi înţelegeri îmbunătăţite.



În cazul lui Ştefan Radu, va fi vorba de o creştere a salariului anual cu aproximativ 200.000 de euro, astfel că acesta va ajunge să încaseze aproximativ 1,6 milioane de euro pe sezon.

Cotat de Transfermarkt.de la 6 milioane de euro, Radu joacă pentru Lazio din 2008, când a fost transferat de la Dinamo (iniţial sub formă de împrumut). Aproximativ 5 milioane de euro au achitat italienii în schimbul jucătorului care s-a retras din naţionala României la doar 26 de ani, în 2013.

388 de meciuri a strâns Ştefan Radu pentru Lazio, în toate competiţiile

Afla mai multe despre: stefan radulaziocontractprelungire 

viewscnt
Articole similare