Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Le Havre - Brest. Cum îţi poţi dubla miza cu această cotă

Le Havre - Brest. Cum îţi poţi dubla miza cu această cotă

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Le Havre – Brest Franţa 15.05.2018. Cele două echipe deschid seria bătăliilor pentru promovarea în Ligue 1 în această seară. Fiecare are nevoie să treacă de trei adversari pentru a ajunge în primul eşalon.

Ponturi pariuri Le Havre – Brest Franţa 15.05.2018

Le Havre a terminat campionatul în liga a doua pe locul patru cu 66 de puncte şi a avut un golaveraj total de 53-34. În ultimele cinci etape din Ligue 2 a avut cinci victorii consecutive, ceea ce au şi făcut să se califice la acest baraj. În jocurile de pe teren propriu din campionat a reuşit 13 victorii şi cinci rezultate de egalitate, din 19 etape disputate şi a avut un golaveraj total de 29-12. În partidele disputate de gazde se marchează o medie de 2,8 goluri per meci, iar în total au 23 de partide unde rezultatul a fost de peste 2,5 goluri în meci.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri Le Havre – Brest Franţa 15.05.2018

În partidele disputate de Brest se marchează o medie de 2,7 goluri per meci, iar în total au 18 jocuri cu rezultatul de peste 2,5 goluri în meci. În partidele disputate de Brest în deplasare se marchează o medie de 3,1 goluri per meci. În campionatul regular ambele echipe şi-au câştigat jocurile de acasă cu scorul de unu  la zero. În ultimele cinci jocuri directe cu Le Havre gazde s-au marcat de fiecare dată sub 2,5 goluri în meci.

Le Havre - Brest GG @ 2.00

Afla mai multe despre: le havrebrestligue 2franta 

viewscnt
Articole similare