Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Le lipseşte fantezia din teren, dar nu se plâng: "Doar două generaţii au făcut asta în era Gigi"

Le lipseşte fantezia din teren, dar nu se plâng: "Doar două generaţii au făcut asta în era Gigi"

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a vorbit despre implementarea sistemului 4-3-3 din noul sezon, despre poziţiile din teren a jucătorilor, dar a şi transmis un mesaj clar patronului.

"Dacă rămâne modulul tactic de care s-a vorbit, cred că mai avem nevoie de un mijlocaş ofensiv. Avem Ovidiu Popescu, Moruţan, Teixeira, dar el dă un randament superior ca atacant lateral. Qaka e închizător şi va intra în concurenţă pentru acea poziţie. Suntem echilibraţi şi aşteptăm foarte bine să revină Gnohere. Mai are până îşi va recăpăta forma sportivă. Se vorbeşte mult despre un atacant, dar nu înţeleg de ce se vorbeşte despre asta când noi îi avem pe Florin Tănase şi Gnohere. 
 
Meciurile de pregătire n-au nicio legătură cu ce se va întâmpla, vom vedea cum ne vom prezenta în acest sistem. Am câştigat la capitolul disciplină tactică. Nu mai avem inventitvitatea de anul trecut, după plecarea lui Budescu, dar rezultatele din era Gigi au avut două echipe: generaţia 2004-2006 şi generaţia 2012-2013, care a avut rezultate şi în Europa şi pe plan intern. Şi nu au fost jucători inventivi în acele echipe. A existat un spirit de echipă şi a existat disciplină tactică. Asta încercăm să facem acum, copiem un model care a funcţionat", a declarat MM Stoica.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicaschimbarissistemdicamodificari 

viewscnt
Articole similare