Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Le reproşează că nu l-au instalat pe Ionuţ Lupescu în conducerea clubului din Superliga! "Acţionarii nu l-au acceptat, dar el a stat cu Ferguson, Capello"

Le reproşează că nu l-au instalat pe Ionuţ Lupescu în conducerea clubului din Superliga! "Acţionarii nu l-au acceptat, dar el a stat cu Ferguson, Capello"

Superliga

Comentarii

Dumitru "Ţeţe” Moraru, unul dintre fotbaliştii emblematici din istoria lui Dinamo, consideră că actualii conducători ai "câinilor" au greşit, atunci când au avut oportunitatea de a-l coopta în club pe Ionuţ Lupescu.

Dumitru "Ţeţe” Moraru le reproşează acţionarilor că nu l-au instalat pe Ionuţ Lupescu: "Nu l-au acceptat"

Ionuţ Lupescu este coordonator al Academiei CS Dinamo, însă la echipa din Superliga nu a fost dorit. Sunt informaţiile pe care Dumitru "Ţeţe” Moraru le are, ca mai apoi să prezinte CV-ul "Kaiser-ului".

"În primul rand, cred că acţionarii au făcut o mare greşeală. Nu l-au acceptat pe Ionuţ Lupescu. Să fii director tehnic la UEFA, patru ani şi încă doi ani directorul tehnic al echipelor naţionale în Arabia Saudită înseamnă ceva. Omul se pricepe. Aici, la Dinamno, din păcate pentru noi toţi dinamoviştii, el nu a avut loc. Stătea la masă cu acţionarii. În schimb a stat cu Alex Ferguson, cu Capello, cu şeicii. La Dinamo nu a avut loc. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

După aceea au fost schimbaţi foarte mulţi jucători, dinamovişti adevăraţi. Aici mă refer la Ion Marin. A luat campionatul, a fost schimbat... Andone, Gigi Mulţescu şi Mircea Rednic. Şi dinamovişti cu adevărat, şi antrenori foarte buni", a declarat Dumitru Moraru, pentru Orange Sport. 

Dumitru Moraru susţine că salariile anumitor fotbalişti de la Dinamo sunt exagerate

Apoi, Dumitru Moraru, de cinci ori câştigător al campionatului în România, a trecut asupra lotului pe care-l antrenează Kopic. El consideră că sunt fotbalişti străini plătiţi peste măsură, în timp ce jucătorii români au fost îndepărtaţi. 

"Am fost la câteva meciuri pe Arcul de Triumf. M-a invitat Ionuţ Lupescu. Este păcat, că au nişte suporteri cum au avut întotdeauna. Extraordinari! Un pic cam pătimaşi, dar toţi sunt la fel. Ei au ţinut echipa asta în viaţă, iar acum să ajungi să retrogradezi, după trei ani să ajungi iar în Liga 2... Va fi un dezastru, pentru că antrenorul nu ştiu dacă va mai rămâne. Asta stiu numai acţionarii. Din ce stiu eu, jucătorii străini, o parte dintre ei, vor pleca. 

Ei au făcut mari greşeli când au înlăturat jucătorii romani. Au ajuns pe la Cluj, la Sepsi. Erau jucători foarte buni. S-au bazat pe jucătorii străini. După părerea mea, nu e normal ca un jucător pe care-l aduci la Dinamo şi nu faci performanţă, nu puteau fi mai mult de locul 7-8. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Înseamnă că acţionarii au bani! Să dai salarii de 15.000, de 18.000? Am jucat şi eu în Norvegia doi ani. De atâţia ani am fost la loturile naţionale, dar nici prin Benelux, mă refer la Olanda, Belgia, în multe ţări din Europa nu se plătesc salarii de 18.000. 

Dar sunt convins de asta, fară să am date. Şi înainte se făceau, se face şi acum. Nu toţi banii rămân jucătorilor. Nu parandărăt, dar impresarii care-i aduc îşi iau şi ei partea lor. Nu poţi să-i dai unui jucător 18.000. Îi dai la Steaua, la echipele care se baţ pentru cupele europene, dar la o echipă la care te baţi la retrogradare? Sunt câţiva cu salarii foarte mari. În schimb, jucătorii romani sunt mai la coadă

Românii au jucat pentru Dinamo. Poate nu toţi meritau să mai rămână, dar o parte dintre ei, da. Jucătorii crescuţi pe la Dinamo au fost înlăturaţi toţi. S-au bazat pe jucători străini", a mai spus Dumitru Moraru, pentru Orange Sport. 

  • 9 e locul ocupat de Dinamo, penultimul din Superliga, cu o etapă rămasă din campionat. 

Afla mai multe despre: ionut lupescuionut lupescu dinamodumitru tete morarudumitru moraru dinamo 

viewscnt
Articole similare