Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lecţii de fotbal pentru Filip. Panduru îl învaţă cum să facă marcaj: "Să se uite şi el la Lichtsteiner"

Lecţii de fotbal pentru Filip. Panduru îl învaţă cum să facă marcaj: "Să se uite şi el la Lichtsteiner"

Fotbal intern

Comentarii

Marko Momcilovic a marcat unicul gol al partidei dintre FCSB şi Dinamo, după un corner executat de Man. Fundaşul roş-albaştrilor s-a desprins din marcajul lui Steliano Filip, pe care, expertul Telekom Sport, Basarab Panduru îl consideră principalul vinovat.

"La Filip este o altă problemă. Nu e vorba de responsabilitate. Dacă nu ştie să marcheze, nu trebuie să-l mai pui să ţină un adversar. Teoretic, eşti apărător, dar asta nu înseamnă că te aperi foarte bine la cornere. Mie mi se pare că este din start o greşeală să-l pui pe Filip la Momcilovic. Dintre toţi jucătorii lui Dică, Momcilovic a demonstrat de fiecare dată că este cel mai periculos la fazele fixe. Acolo trebuia să pui un jucător care să poată să-l ţină bine.

Probabil că Miriuţă o să le pună acum un meci al lui Juventus, vor vedea cum face marcajul Lichtsteiner şi vor învăţa ceva. Când marchezi un jucător, nu e vorba numai de talie, trebuie să fii şi deştept. Trebuie să vezi mingea, trebuie să vezi adversarul. Dacă sunt mai mic, nu mă apuc să sar la cap cu altul mai înalt. Dar încerc să mă bag şi eu în el, îl dau de pe traiectoria balonului. A fost vorba de faptul că Momcilovic l-a păcălit din start pe Filip. El aleargă spre poartă, iar Filip este în spatele lui" , a declarat expertul Telekom Sport, Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: steliano filipdinamofcsbsteauabasarab panduruderbyjuventustorino 

viewscnt
Articole similare