Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Legendarul Thierry Henry se face selecţioner şi e foarte aproape de a antrena unul dintre cei mai scumpi jucători din lume

Legendarul Thierry Henry se face selecţioner şi e foarte aproape de a antrena unul dintre cei mai scumpi jucători din lume
Comentarii

Fostul internaţional francez Thierry Henry ar putea deveni selecţionerul Ţării Galilor, în locul lui Chris Coleman, care a demisionat vineri. Astfel, fostul atacant francez e aproape de a-l antrena pe Gareth Bale, jucător cumpărat de Real Madrid în 2013 în schimbul sumei de 100 de milioane de euro.

Sunday Mirror anunţă că federaţia galeză are de ales între Henry, Ryan Giggs şi Craig Bellamy. Viitorul selecţioner va trebui să colaboreze cu Osian Roberts, care îşi menţine postul de secund.

Fostul atacant francez, în vârstă de 40 de ani, este în prezent secundul lui Roberto Martinez la naţionala Belgiei.

Selecţionerul Chris Coleman a renunţat la conducerea tehnică a echipei naţionale a Ţării Galilor, pentru a prelua formaţia din liga a doua Sunderland.

În vârstă de 47 de ani, Coleman a preluat naţionala Ţării Galilor în ianuarie 2012 şi a calificat-o la Euro-2016, unde a ajuns până în semifinale. În preliminariile CM-2018, galezii au încheiat pe loul 3 în Grupa D, după Serbia şi Irlanda, ratând accesul la turneul final din Rusia. 

Afla mai multe despre: thierry henryarsenaltara galilorryan giggsgareth bale 

viewscnt
Articole similare