Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Legendele din Giuleşti, aproape de Academia Rapid: ”O întoarcere acasă”

Legendele din Giuleşti, aproape de Academia Rapid: ”O întoarcere acasă”

Fotbal intern

Comentarii

Academia Rapid le-a transmis tuturor gloriilor Rapidului o invitaţie de participare la meciurile susţinute de actuala echipă giuleşteană. Foştii jucători de glorie ai Rapidului vor disputa meciuri demonstrative în deschiderea unor jocuri oficiale ale vişiniilor, în Liga a IV-a.

Adademia Rapid, prin vocea preşedintelui Daniel Niculae, şi-a exprimat dorinţa de a crea o legătură mai strânsă între actualii jucători şi fostele mari glorii giuleştene. 

“Considerăm că este necesară o alăturare la proiectul nostru a celor care reprezintă o părticică din istoria Rapidului. În fotbalul occidental, majoritatea cluburilor îşi ţin aproape foştii jucători, iar echipele de old boys îşi au un loc bine definit în existenţa cluburilor. Este o chestiune de imagine şi de respect. În timp, lucrurile se vor aşeza şi la noi şi probabil că vom deveni un tot unitar”, a declarat Daniel Niculae. 

Lucian Ionescu, managerul Rapid Old Boys, se arată încântat de invitaţia celor de la Rapid şi vede acestă apropiere ca pe o întoarcere acasă. ”Ne bucură propunerea de a ne apropia de Academia Rapid şi nu ne pare ceva surprinzător. Este o propunere cât se poate de normală. Cei care şi-au câştigat statutul de Legende în Giuleşti reprezintă rădăcinile Rapidului, iar apropierea de proiectul Academia Rapid înseamnă practic o întoarcere acasă. În plus, nu trebuie uitat că Pancu, Schumacher şi Iosif au fost şi sper să rămână în continuare parte integrantă din ceea ce înseamnă Rapid Old Boys”.

 

Afla mai multe despre: rapidacademia rapidrapid old boys,  

viewscnt
Articole similare