Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leicester nu se va adresa la TAS pentru Adrien Silva

Leicester nu se va adresa la TAS pentru Adrien Silva

Premier League

Comentarii

Clubul Leicester City a anunţat marţi că nu se va adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) pentru a obţine ratificarea transferului fotbalistului portughez Adrien Silva, după ce FIFA a indicat că nu va susţine această procedură.

FIFA a respins în această lună apelul Federaţiei engleze de fotbal (FA) ce solicita ratificarea transferului mijlocaşului.

Leicester ajunsese la un acord cu Sporting Lisabona pentru transferul lui Silva în schimbul sumei de 22 milioane lire sterline, dar FIFA nu a înregistrat mutarea susţinând că oficialii englezi au depus dosarul cu 14 secunde după închiderea termenului legal privind perioada de mercato. După ce transferul nu a fost înregistrat, Silva a revenit în Portugalia.

Leicester a indicat marţi că intenţiona să depună apel la TAS pentru o procedură accelerată. Gruparea engleză a adăugat că a renunţat la această idee după ce i-a devenit limpede că "FIFA nu va susţine o procedură accelerată".

Clubul a precizat că îl va susţine pe Silva dacă va face apel în nume propriu. Leicester îl va putea legitima pe mijlocaş în perioada de transferuri din luna ianuarie.

Leicester, campioana din 2016, este pe locul 14 în Premier League, cu un singur punct deasupra zonei retrogradării. "Vulpile" l-au vândut în vară pe Danny Drinkwater la Chelsea, în schimbul a 35 de milioane de lire sterline, în ideea că Silva va fi înlocuitorul său.

Afla mai multe despre: leicesterpremier leagueadrien silvaratificaretastribunal sportivprocedura 

viewscnt
Articole similare