Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Messi s-a întors! Starul catalanilor are şanse bune să joace contra Borussiei Dortmund. Meciul va fi în direct la Telekom Sport

Leo Messi s-a întors! Starul catalanilor are şanse bune să joace contra Borussiei Dortmund. Meciul va fi în direct la Telekom Sport

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a anunţat că Lionel Messi a revenit la antrenamentele echipei sale. În aceeaşi situaţie se află şi Ousmane Dembele.

În timp ce fanii catalanilor savurează prestaţiile excelente ale tânărului Ansu Fati, veştile bune continuă pentru gruparea de pe Camp Nou. Leo Messi şi Ousmane Dembele au revenit la antrenamentele echipei lui Ernesto Valverde. Există şanse bune ca super starul argentinian să bifeze câteva minute în partida contra Borussiei Dortmund, meci transmis în direct de Telekom Sport 1, marţi de la ora 22:00.

”Leo Messi s-a întors!”. Aşa anunţă catalanii revenirea lui Messi la antrenamente

Pe contul oficial de Twitter al clubului FC Barcelona, gruparea blaugrana anunţă revenirea fotbalistului argentinian. ”S-a întors!” este mesajul formaţiei de pe Estadio Nou Camp.

 

 

În acest sezon el nu a evoluat pentru FC Barcelona, dar presa catalană anunţă că argentinianul este reţinut în lot pentru partida de la Dortmund. Sunt şanse bune ca Messi să prindă astfel primele minute în tricoul echipei sale în noua stagiune. Ultimul său meci pentru catalani a fost pe 25 mai.

În sezonul trecut, Lionel Messi a marcat 51 de goluri în 50 de partide disputate pentru gruparea catalană. Totodată, el a reuşit 22 de pase decisive pentru coechipierii săi. În primele două meciuri ale sezonului trecut din Liga Campionilor, Messi a marcat 5 goluri contra celor de la PSV Eindhoven şi Tottenham. 

Verifică aici programul complet al transmisiunilor Telekom Sport din această săptămână

Afla mai multe despre: leo messi 

viewscnt
Articole similare