Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leonardo vrea să îşi aducă la PSG un fost jucător de la AC Milan. Suma de transfer stabilită de club

Leonardo vrea să îşi aducă la PSG un fost jucător de la AC Milan. Suma de transfer stabilită de club

PSG

Comentarii

Paris Saint-Germain a început să îşi pregătească transferurile din vară. Leonardo, directorul tehnic al francezilor, vrea să aducă la Paris un fotbalist alături de care a lucrat la AC Milan.

Tiemoue Bakayoko (25 de ani) a jucat în acest sezon la rivala lui PSG, AS Monaco, însă el este fotbalistul lui Chelsea. A evoluat doar sub formă de împrumut la fosta sa echipă. 

Monaco are opţiunea de a îl transfera definitiv pe Bakoyoko, însă RMC Sport susţine că nu vor face acest lucru din cauza sumei prea mari de transfer - 42 de milioane de euro. Aceeaşi sursă menţionează că PSG a luat contact atât cu jucătorul, cât şi cu Chelsea, însă negocierile sunt abia la început.

Londonezii se menţin fermi pe poziţii şi nu vor să micşoreze suma de transfer a francezului. În sezonul trecut, Bakayoko a evoluat sub formă de împrumut la AC Milan, însă clubul rossonero, la fel ca AS Monaco, a decis să nu îi activeze clauza de transfer definitiv. 

Bakayoko are 20 de prezenţe în acest sezon de Ligue 1, marcând un singur gol pentru Monaco. El este cotat în acest moment la 25,5 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: bakayokopsg 

viewscnt
Articole similare