Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lewandowski a stabilit un record greu de imaginat în preliminarii, dar e supărat la final de campanie: "Trebuie să rămânem realişti"

Lewandowski  a stabilit un record greu de imaginat în preliminarii, dar e supărat la final de campanie: "Trebuie să rămânem realişti"
Comentarii

Atacantul Robert Lewandowski a devenit, duminică, primul jucător care reuşeşte să înscrie 16 goluri în preliminariile unei competiţii majore. Polonia a învins Muntenegru cu 4-2, după ce a condus cu 2-0 şi a fost egalată, în minutul 83, situaţie care l-a enervat pe jucătorul de la Bayern Munchen.

"Cu un asemenea adversar, trebuia să câştigăm. Cu toate acestea, am comis erori în defensivă şi în atac, ceea ce însemană că avem potenţial, dar trebuie să muncim la micile detalii care fac un meci ori uşor, ori dificil. Trebuie să muncim pentru a rămâne concentraţi 90 de minute, pentru că uneori ne relaxăm şi considerăm că meciul este terminat. Am fost nervos. 

Am avut 2-0, apoi am permis să fim egalaţi, cu opt minute înainte de final. A trebuit să marcăm al treilea gol pentru a calma jocul. Aş fi preferat un meci mai liniştit. Nu suntem încă o echipă care să meargă la Mondial pentru a câştiga o medalie. Trebuie să rămânem realişti. Sunt încă destule lucruri de îmbunătăţit în jocul nostru", a declarat Lewandowski, potrivit lequipe.fr.

Reprezentativa Poloniei s-a calificat la Cupa Mondială din 2018, după ce a câştigat Grupa E a preliminariilor, din care a făcut parte şi România. În ultimul meci, Polonia a învins Muntenegru, scor 4-2, prin golurile marcate de Maczynski '6, Grosicki '16, Lewandowski '85 şi Stojkovici '87 (autogol), respectiv Mugosa '78 şi Tomasevici '83.

Cristiano Ronaldo a marcat 15 goluri în aceste preliminarii şi poate egala şi doborî recordul polonezului, în meciul pe care echipa sa, Portugalia, îl va disputa, marţi, acasă, cu Elveţia. 

Afla mai multe despre: robert lewandowskipoloniabayernpreliminarii cm 2018 

viewscnt
Articole similare