Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lică Movilă a fost condamnat la închisoare cu suspendare, după ce a fost prins băut pe motocicletă

Lică Movilă a fost condamnat la închisoare cu suspendare, după ce a fost prins băut pe motocicletă

Dinamo București

Comentarii

Fostul jucător al generaţiei ”de aur” a lui Dinamo, Lică Movilă (63 de ani) a comis-o, recent!

Lică Movilă, titular în echipa lui Dinamo care ajungea în semifinalele Cupei Campionilor Europeni în 1984, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, după ce a fost prins conducându-şi motocicleta sub influenţa băuturilor alcoolice.

Lică Movilă, închisoare cu suspendare

De asemenea, instanţa a decis ca Lică Movilă să fie ţinut sub supraveghere timp de doi ani, dar şi să presteze 30 de zile în folosul comunităţii, în cadrul Public Bucureşti-Sector 1 sau în cadrul Poliţiei Locale a Sectorului 1, informează site-ului G4Media.

Sentinţa a fost publicată pe portalul instanţelor. Lică Movilă a încheiat, la 18 august 2023, un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

După o lună, pe 21 septembrie, completul de judecată l-a condamnat pe Movilă la o pedeapsă de un an de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Conform sursei citate, la data de 12 iunie 2022, ora 16:33, Movilă a condus un moped marca Jawa pe Şoseaua Chitilei din Bucureşti, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice: avea o îmbibaţie alcoolică peste limita legală la momentul recoltării probelor biologice, de 0,80 grame la mie.

Din buletinul de analiză toxicologică, menţionează sursa citată, a reieşit o alcoolemie, la cele două probe recoltate, de 1,50 grame la mie (ora 18:05), respectiv 1,16 grame la mie (ora 19:05).

  • 138 de meciuri pentru Dinamo
  • 14 selecţii la naţionala României
  • 6 partide pentru Hapoel Beer Sheva
  • 23 de goluri în Liga 1
  • A cucerit două titluri (1982-83, 1983-84)

Afla mai multe despre: lica moviladinamoalcool 

viewscnt
Articole similare