Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liderul din vestiarul CFR-ului cere urgent un jucător: "Driblează fantastic. Orice echipă şi l-ar dori. Avem nevoie de el"

Liderul din vestiarul CFR-ului cere urgent un jucător: "Driblează fantastic. Orice echipă şi l-ar dori. Avem nevoie de el"

Fotbal intern

Comentarii

CFR Cluj tocmai şi-a prezentat ultimele transferuri, George Ţucudean şi Valentin Costache, însă unul dintre liderii din vestiar mai cere un jucător. Ciprian Deac a fost impresionat de calităţile lui Alexandru Ioniţă şi îl aşteaptă în Gruia.

"Ţucudean este un atacant foarte bun, care a marcat multe goluri. Cred că se potriveşte perfect cu stilul nostru de joc, e un atacant care se luptă, coboară mult în defensivă şi cred că ne va ajuta foarte mult. 

În ceea ce-l priveşte pe Alexandru Ioniţă, eu îl ştiu de când era mic, de când eram la Rapid. Chiar atunci a făcut el pasul la echipa mare şi l-am văzut de atunci că are potenţial, am ştiut că va ajunge un jucător important pentru România. Este un fotbalist de care avem nevoie, scoate oameni din joc fără probleme, driblează cu o uşurinţă fantastică şi cred că orice echipă din România şi-ar dori un jucător precum Ioniţă" , a declarat Ciprian Deac.

Afla mai multe despre: cfr clujdinamorapidalexandru ionitaastragiurgiuliga 1 

viewscnt
Articole similare