Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liga Campionilor are un nou sponsor! Ce companie uriaşă a semnat cu UEFA

Liga Campionilor are un nou sponsor! Ce companie uriaşă a semnat cu UEFA
Comentarii

UEFA a reuşit să atragă un nou sponsor pentru Liga Campionilor, Supercupa Europei, Youth League şi Futsal Champions League Finals. Înţelegerea a fost semnată pentru perioada 2018-2021.

Începând din sezonul următor, cupele europene vor intra într-un nou ciclu. Pe lângă sistem de calificare în faza grupelor, echipele vor avea parte şi de bonusuri mai mari, care vor proveni din noile înţelegeri pe care le-a semnat UEFA. Unul dintre aceste parteneriate este cu Banco Santander - companie ce va intra din 2018 în galeria celor care sponsorizează cupele europene.

UEFA a anunţat pe site-ul oficial că Banco Santander se alătură sponsorilor care investesc deja bani în Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Youth League. Parteneriatul este valabil în perioada 2018-2021 şi se poate prelungi, dacă cele două părţi nu vor avea motive de nemulţumire.

Banco Santander este al treilea sponsor pe care UEFA îl anunţă oficial pentru ciclul financiar 2018-2021, din Liga Campionilor. Ceilalţi doi sunt Heineken şi Nissan, care au anunţat că au semnat prelungirea actualelor înţelegeri pe care le au cu forul european.

Banco Santander a fost înfiinţată în 1857 şi are mai mult de 131 de milioane de clienţi în 10 ţări.

Afla mai multe despre: liga campionilorbanco santanderuefa 

viewscnt
Articole similare