Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi, la pământ după pierderea titlului în La Liga. Scenariul sumbru prezentat de decarul Barcelonei: "Nu avem nicio şansă în Liga Campionilor"

Lionel Messi, la pământ după pierderea titlului în La Liga. Scenariul sumbru prezentat de decarul Barcelonei: "Nu avem nicio şansă în Liga Campionilor"

FC Barcelona

Comentarii

Lionel Messi a criticat în termeni duri pierderea campionatului de către Barcelona, în faţa eternei rivale Real Madrid. Starul argentinian nu a mai rezistat după înfrângerea de aseară de pe Camp Nou, cu Osasuna, scor 1-2, şi a făcut anumite declaraţii fără precedent la adresa propriei echipe.

Chiar dacă decarul „extratereştrilor” a marcat superb dintr-o lovitură liberă, reuşita sa nu a fost suficientă pentru a evita un eşec dureros pe teren propriu. Messi a prezentat „la rece” crudul adevăr şi a recunoscut că Barcelona nu are nicio şansă în Liga Campionilor cu o prestaţie asemănătoare, unde urmează să o întâlnească pe Napoli, în returul optimilor de finală, după 1-1, în prima manşă din Italia.

”Eu v-am mai spus că dacă vom continua aşa nu va fi suficient pentru Liga Campionilor, cum nu a fost de ajuns nici pentru La Liga. Trebuie să schimbăm multe lucruri dacă vrem să realizăm ceva, trebuie să ne facem autocritica, să începem cu noi. Am pierdut titlul din cauza greşelilor noastre, nu pentru că Real Madrid a avut atât de multe reuşite, aşa cum spun mulţi.

Adevărul e că nu am vrut să terminăm în modul ăsta, dar jocul de azi a fost rezumatul perfect al întregului sezon. Echipa a fost slabă, fără vlagă. Nu e normal ca adversarii să ne întreacă la dorinţă şi intensitate. Am pierdut puncte pe care nu ar fi trebuit să le ratăm. Ăsta e rezumatul întregului an. Vom pierde şi meciul cu Napoli dacă ne prezentăm la fel”, a recunoscut Messi, conform As.

În contextul în care a fost întrebat dacă Real Madrid merita să devină campioană, Lionel Messi a spus: ”Ei şi-au făcut treaba, au câştigat toate meciurile după reluarea competiţiei, dar noi i-am ajutat să ia titlul. Am pierdut puncte pe care nu trebuia să le pierdem. Noi suntem Barcelona şi trebuie să câştigăm totul!”

Afla mai multe despre: lionel messi 

viewscnt
Articole similare