Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | AC Milan, în vacanţă la Viena. Meci cu şase goluri. Hattrick Andre Silva!

 VIDEO | AC Milan, în vacanţă la Viena. Meci cu şase goluri. Hattrick Andre Silva!

UEFA Europa League

Comentarii

AC Milan s-a impus cu 5-1 în meciul cu Austria Viena. ”Diavolii” nu au avut niciun fel de problemă pe stadionul ”Ernst Happel”!

Çalhanoğlu a deschis scorul în minutul 7 după o torpilă expediată din interiorul careului. Apoi, Andre Silva a luat meciul în propriile mâini, marcând de trei ori! Borkovic a punctat golul de onoare al gazdelor înainte de pauză. Suso, intrat de doar un minut, a stabilit scorul final: 5-1!

Austria Viena - AC Milan 1-5 (Borkovic 42/ Çalhanoğlu 7, Andre Silva 10, 20, 56, Suso 63)

VEZI MECIUL ONLINE AICI

Echipele de start:

Austria Viena: Hadžikić - Klein, Mohammed, Westermann, Martschinko - Holzhauser, Serbest, Prokop - Pires, Monschein, Jinhyun Lee

AC Milan: Donnarumma - Zapata, Bonucci, Romagnoli - Abate, Kessié, Biglia, Çalhanoğlu, Antonelli - André Silva, Kalinić


După şase victorii consecutive în competiţiile oficiale, AC Milan a suferit un prim eşec dureros. S-a întâmplat în campionat, în derb-ul cu Lazio, pierdut cu 1-4.

Austria Viena a ajuns cu mari emoţii în grupele Europa League, după ce a eliminat-o în play-off pe Osijek. A fost 2-1 în Croaţia pentru austrieci şi înfrângere cu 0-1 pe teren propriu.

De cealaltă parte, AC Milan a defilat în tururile preliminare, printre învinse regăsindu-se şi CSU Craiova, scor general 3-0. 

Afla mai multe despre: ac milanaustria vienaeuropa leagueleonardo bonucci 

viewscnt
Articole similare